Helg och (nästan) sommarlov

Hej vänner! 
Dagarna går så fort nu. Vips så är hela vårterminen över och sommaren står för dörren. Vädret är helt ok. Varmt och skönt ute. Så ska inte klaga 😉 Näst vecka är fullbokad. Har jobb och träningar planerade och även Meeting i helgen! En studentskiva på fredag och några inlämningar att göra! Sen är det officiellt sommarlov! Underbart är bara förnamnet.

Denna vecka har varit ”hopp fri” har lagt mycket fokuset på markarbetet och tränat några ggr för min duktiga dressyr tränare Sofia! Har även ridit en del på gräs då Messi måste få in det i vardagen mer, då hak inte riktigt vågade ”ta för sig” på tävlingen på gräs förra veckan! Så träning träning. Känner att allt slit och alls tusen timmar i sadeln nu börjar betala av sig. Härlig känsla! 

Vad gör ni denna fina söndag? 

Kram

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>