Tio om mig

* Jag ska byta till ett annat gymnasium i höst. Ska läsa Natur/Sam. 

* Jag har svårt för att prata riktigt personligt med nära vänner till mig. Tar ett tag innan jag känner att jag liksom vill om ni förstår vad jsg menar! Har alltid satt upp som ett skal runt mig, vet inte om det är för att jag är rädd för att bli sårad(?) 

* Jag är en riktig morgonmänniska

* Jag önskar att dygnet hade 48 timmar. Hehe..

* Min absoluta favorit plats är Skånes mysiga stränder. Blir helt lycklig när jag sitter där med fötterna i sanden och tittar ut över havet. Oj det lät klyschigt 😉 

* Jag är född den 9 Januari 1999.

* Jag ska se till att köra upp på min födelsedag! #villhakörkort

* Jag älskar att vara ute och resa, tror nästan att jag kommer flytta utomlands direkt efter gymnasiet. Alltså om 2 år. 

* Ska gå på The Weekend i sommar! Underbart. Älskar festivaler 😀 

* Jag har nu över 3000 läsare varje dag här på bloggisen! Jippi! Så roligt att ni gillar bloggen 😀 STORT tack ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>