Heeej <3

Torsdag idag och min dag startade med att låta Messi gå på lina. (Igår tränade vi för KG) så idag blev det en lugnare dag! Trimmade igenom Greta som var Suuuuperfin. Sen packade jag och pappa bilen och släpet fullt för att åka ner till Nydala EQ och lämna Greta…

Nu har vi precis lämnat henne och är påväg hemåt. Vi stannar i Västerås och sover till imorgon så vi slipper köra hela natten. Det är med blandade känslor som jag klappade Anieta över mulen och kramade hennes ALLTID så blanka hals för kanske sista gången ❤️… Mitt hjärta! Den hästen kommer alltid ha en speciell plats. 


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>