Crazzyy vecka

Hej hjärtan! Vilken otroligt stressig vardag jag haft ett tag.. Ber om ursäkt för att bloggen har blivit lidande.

Min vecka som kommer är galnare än någonsin. Men ni ska få hänga med. 

Today- Skola, till kiropraktorn efter lunch. En snabbis på stan(lämna tillbaka min kappa som gått sönder:(( och posta lite brev). Snabbt till kommunhuset på möte. Sen vidare till stallet då hovis kommer. Därefter hem snabbt och plugga…..

Tisdag- skola till 17:00.. Prov:(. Sen stallet båda hästarna ska ridas igenom 1 1/2 timme var. Sen plugga till prov..

Onsdag- Skola till från 08:00- 17:00 prov… Sen har jag två inlämningar som MÅSTE in.. Efter skolan är det raka vägen till stallet och sen åka till CC för att träna för KG.

Torsdag- Kl: 05:00 sitter jag och papp i bilen med Anieta bär vi av mot Jönköping och där lämnar jag min lilla svarta tjeej.. Sad* men känns braa. Kommer hem runt 10:00 och då ska min vita motioneras.

Fredag- Skola 08:00 och sen ska hästen trimmas stallet fixas och de ska packas. Plus plugga ett ton med matte..

Lördag- åker jag till Jumpclub och tävlar med min vita! Sen har jag planer med lite vänner på kvällen så de blir kul. Taggaad :) 

Söndag- Stallet ska fixas tidigt och sen ska jag plugga, plugga.. Åker in till Stockholm på em/kväll och sover till måndag :))

Lite bilder från senaste veckan! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>