Maj början av sommaren

Hej efterlängtade värme! 

Maj är här och sommaren kör en kickstart. 17grader ute och solen skiner starkt! Underbart!!!!!!!! Som vi har längtar efter sommaren och nu börjar den äntligen smyga sig på. 

Känner mig så förväntansfull inför sommaren. Men känner mig tyvärr så stressad, då jag har TUSEN saker som måste göras nu i maj. Hej skjuta upp allt.. Min svaga punkt.. Skjuts upp allt. Men men. Vi öppnar vår famn för fina Maj och värmen 😀 

Idag är det skola hela morgonen. I em ska hästarna trimmas igenom ordentligt! UTE . Fånga dagen vänner! Och var ute i den fina solen! Det ska JAG göra 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>