Summer soon

Godmorgon.

Vaknar upp till strålande sol och värme i luften. Äntligen så börjar april gå mot sitt slut. Längtar verkligen ihäl mig efter sommaren. Falsterbo och alla andra spännande saker som kommer att hända.  


Idag ser planerna ut som följande, är påväg in till min kiropraktor nu. Sen åker jag hem och pluggar några timmar. Har en stor labb rapport som måste in idag.. Efter det är klart åker jag till stallet, fixar allt inför tävlingen imorgon. Sen får vi se vad kvällen bjuder på! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>