Saturday

Morning fina läsare! 

Blev lite oväntat en Sovmorogn idag, försov mig helt enkelt. Det innebär en låååång lång dag i stallet. Är påväg nu och ska starta med att trimma alla hästarna. Får se hur mina axlar mår efter dagen idag hehe.. Min kiropraktor är vänninor helt nöjd över att jag ”tar ut mig” så mycket som jag gör 😉 Men träna går före allt oavsett om kroppen mår bra eller dåligt. Ska ut och springa milen ikväll för att få bort lite träningsverk oxå. 

Har en hel drös med mail och förfrågningar om olika saker att ta tag i ikväll. Så en stallet/ jobb lördag helt enkelt!    

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>