Möte

Helloo underbara efterlängtade fredag!

Det blev en sen kväll i stallet igår. Menar riktigt sen, kom hem runt 23:30… Hehe.. Sen fyra h senare är jag påväg in till Sthlm. Ska med papi på ett möte på NK. Intressant blir det säkert efter en STOR kaffe 😉 Ska även förbi kiropraktorn en sväng. Mys dag på stan väntar sen, vi ska luncha och jag ska såklart till häst hund huset & Stockholms hästbutik. Alltid. Ska iaf köpa ett par nya sporrar och ev. ett nytt bett! Får se vad som följer med hem helt enkelt. 

Idag gär hästarna på lina. Bra för att få dem att bara jobba rätt utan ryttare på ryggen och så är det deras ”lugna” dag. Mina hästar vilar ju aldrig helt. Funkar inte varken för deras kroppar eller huvuden 😉 imorgon ska alla trimmas ordentligt, brukar trimma igenom ca 1-1,5h beroende på hur de känns! Sen ska jag även trimma lilla pysen Jojo. Kul! :)  

 
 Mina hästar står alltid med kyllera efter ”hårdare” träningar. Är det någon som vill läsa ett inlägg om vad mina ”måsten” i stallskåpet är?

  
 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>